Sony lansează noi modele de căşti sport wireless, cu tehnologie EXTRA BASS

Sony prezintă trei noi modele de căşti wireless, recomandate celor cu un stil de viaţă activ. Căştile disponibile şi în magazinele din România sunt recomandate pentru a asculta muzică în timpul antrenamentelor. Oricare dintre acestea poate fi utilizată pentru conversaţii wireless la telefon.

Noile căşti se pot conecta wireless la smartphone. Conectivitatea Bluetooth cu LDAC  asigură o calitate audio superioară, autonomia bateriei fiind de cel puţin 7 ore.

Căştile wireless lavabile MDR-XB80BS

Căştile MDR-XB80BS sunt certificate conform standardului IPX5, ceea ce înseamnă că pot fi purtate pe ploaie şi pot fi spălate după antrenament. Căştile MDR-XB80BS au o autonomie a bateriei de 7 ore şi cântăresc 27 g, permiţându-le utilizatorilor să se concentreze pe activităţile sportive.

Căştile se fixează pe cap cu ajutorul unor cârlige pentru ureche şi a unui sistem de ajustare a cablurilor, care le oferă utilizatorilor libertate de mişcare. Căştile wireless au dopuri pentru urechi de dimensiuni diferite şi includ o husă de transport.

Sony MDR-XB50BS

Căştile MDR-XB50BS sunt certificate conform standardului IPX4 şi sunt rezistente la stropire, pe timp de ploaie sau împotriva transpiraţiei. Tehnologia EXTRA BASS îmbunătăţeşte calitatea sunetului şi le permite utilizatorilor să asculte neîntrerupt până la 8 ore şi jumătate de muzică.

Acţionând cele două butoane ale acestor căşti wireless, utilizatorii pot răspunde uşor la un apel telefonic, schimba o melodie sau opri muzica.

Căştile MDR-XB70BT

Sony MDR-XB70BT sunt căşti wireless cu autonomie de până la 9 ore. Conectivitatea telefonului cu căştile prin Bluetooth şi NFC simplifică audiţia wireless. Utilizatorii pot folosi microfonul încorporat şi suportul HD Voice pentru a prelua apeluri hands-free.

Preţ şi disponibilitate

Noile căşti Sony sunt oferite cu preţul de 80 euro pentru modelul MDR-XB50BS, 90 euro pentru Sony MDR-XB70BT şi 140 de euro pentru modelul MDR-XB80BS. Toate cele trei modele sunt disponibile la pre-comandă în culorile albastru, negru sau roşu.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat