Sony lansează trei noi modele de căşti wireless prevăzute cu tehnologie de anulare a zgomotului

04.09.2017
Sony lansează trei noi modele de căşti wireless prevăzute cu tehnologie de anulare a zgomotului

Sony oferă noi modele de căşti wireless din seria 1000X, prevăzute cu tehnologie de anulare a zgomotului de fundal şi funcţie ”Adaptive Sound Control”, pentru ajustarea automată a setărilor în funcţie de activitatea desfăşurată. În plus, acestea dispun şi de funcţie pentru „Optimizarea Presiunii Atmosferice” care analizează presiunea atmosferică din mediul în care se află utilizatorul şi optimizează performanţa căştilor.

Vârful de gamă sunt căştile Sony WF-1000X, care nu au niciun cablu şi includ tehnologia de anulare a zgomotului. Căştile WI-1000X pot fi purtate în spatele gâtului, fiind concepute pentru utilizatorii care fac naveta şi cărora le place să asculte muzică în timp ce călătoresc. Sony WH-1000XM2 sunt noile căşti premium pentru cap, cu tehnologie de anulare a zgomotului care oferă o durată mare de utilizare a bateriei şi opţiuni suplimentare de reglare a sunetului la mediul înconjurător.

Folosind aplicaţia Sony | Headphones Connect  cu seria de căşti 1000X, utilizatorii obţin mai multă flexibilitate în reglarea sunetelor pe care doresc să le audă. Prin funcţia „Adaptive Sound Control”, utilizatorii pot personaliza setările de anulare a zgomotului şi de sunet ambiental, schimbând automat preferinţele acestora din aplicaţie, în funcţie de momentul în care le folosesc şi de ceea ce vor să asculte.

Disponibilă pentru căştile WH-1000XM2 şi WI-1000X funcţia de „Optimizare a Presiunii Atmosferice”, detectează prin intermediul unor senzori presiunea aerului din mediul în care se află utilizatorul şi optimizează funcţia de anulare a zgomotului. În plus, un egalizator  permite reglarea adiţională a sunetului în funcţie de preferinţe.

Prevăzute cu un driver de 6mm, căştile WF-1000X pot fi încărcate în suportul special, oferind până la 9 ore  de utilizare.

Căştile Sony WI-1000X  pot fi purtate în jurul gâtului şi sunt echipate cu tehnologie de anulare a zgomotului, fiind astfel recomandate celor care fac naveta sau călătoresc de. WI-1000X include sistemul zip de management al cablurilor şi alerte prin vibraţii pentru apelurile primite. Au o autonomie a bateriei de până la 10 ore cu conexiune wireless sau de până la 14 ore prin conexiune audio prin cablu, cu tehnologie de anulare a zgomotului.

Sony WH-1000XM2 au o durată de utilizare a bateriei de până la 40 de ore cu un cablu audio sau de până la 30 de ore în modul wireless, căştile sunt dotate cu o funcţie de încărcare rapidă, pentru a încărca în 10 minute cantitatea de energie necesară pentru 70 de minute de redare.

Căştile Sony WF-1000X sunt disponibile din luna septembrie la preţul de aproximativ 220 de euro. Modelul WI-1000X are un preţ de 330 euro iar varianta WH-1000XM2 poate fi achiziţionată cu 380 euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult