Sony MDR-XB950BT, căşti wireless Bluetooth pentru pasionaţii de muzică (REVIEW)

Sony MDR-XB950BT, căşti wireless Bluetooth pentru pasionaţii de muzică (REVIEW)
Prezentare

Set de de căşti tip DJ, Sony MDR-XB950BT este un produs adresat pasionaţilor de muzică, oferind sunet puternic şi bass pătrunzător, recreeând ambianţa din sălile de club.

Prezentare

Sony recomandă căştile MDR-XB950BT celor care doresc să obţină fidelitate audio peste medie şi bass pătrunzător, echipând acest produs cu funcţie EXTRA BASS disponibilă la o simplă apăsare de buton.

Solid construite, căştile MDR-XB950BT atrag atenţia prin cupele cu dimensiuni apreciabile, învăluind complet urechile folosind suporţi din burete moale căptuşit cu piele ecologică. Rezultatul este blocarea eficientă a zgomotelor ambiante din încăpere sau din spaţii deschise. Cadrul de susţinere realizat pe şasiu din oţel este prevăzut cu un suport din burete îmbrăcat în acelaşi material de bună calitate. Cadrul dublu-articulat permite ajustarea pe diametru, cât şi rotirea cupelor pe direcţia faţă-spate.      

La interior, cele două cupe ascund difuzoare premium cu diametrul 40 mm, acoperind banda de frecvenţă 3Hz-28KHz.

Dispunând de propriul procesor pentru sunet, căştile se conectează la orice dispozitiv compatibil Bluetooth, fiind astfel complet independente de placa de sunet instalată în PC, sau cablul analogic cu mufă jack. Alături de cablul USB folosit pentru încărcarea acumulatorului, pachetul cu accesorii include totuşi şi un cablu Jack 3.5mm la care putem apela pentru conectarea la console de jocuri sau playerul MP3.

Alături de funcţia EXTRA BASS, repertoriul de facilităţi mai include un switch pentru schimbarea melodiei curente şi funcţia play/pause, tastă pentru volum şi un microfon fără braţ, util la preluarea apelurilor folosind telefonul mobil.

Specificaţii audio:

  • Răspuns în frecvenţă: 3Hz – 28kHz
  • Diametru difuzoare: 40 mm
  • Magneţi: neodim
  • Tip microfon: omnidirectional
  • Design acustic: cupe închise
  • Interfaţă: Bluetooth / analogic (jack 3.5mm)
  • Autonomie baterie: 20 ore
  • Facilităţi: control volum, buton play/pause – fw/bw, conectare Bluetooth simplificată, cupe pivotante, cadru reglabil

Conectarea prin interfaţa Bluetooth este asistată cu un tag NFC, permiţând sincronizarea automată la simpla apropiere de un alt dispozitiv compatibil.

Părţi pozitive

Bass puternic şi pătrunzător
Autonomie bună a bateriei
Construcţie solidă
Opţiune pentru conexiune Bluetooth sau analogică

Părţi negative

Finisajele nu chiar la nivelul preţului cerut

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult