Ultimate Ears anunţă WONDERBOOM, o nouă boxă cu dimensiuni compacte şi sunet puternic

29.03.2017
Ultimate Ears anunţă WONDERBOOM, o nouă boxă cu dimensiuni compacte şi sunet puternic

Boxa WONDERBOOM a fost creată pentru iubitorii de muzică care sunt întotdeauna conectaţi, mereu în mişcare şi care doresc să aibă muzica aproape, de când se trezesc şi până adorm.

Ultimate Ears WONDERBOOM este o boxă Bluetooth rezistentă la apă, disponibilă în şase versiuni de culoare.

O boxă care se bazează pe simplitate, WONDERBOOM necesită doar conectarea wireless la telefonul mobil sau alt dispozitiv de redare compatibil. Butonul UE de pe partea superioară a boxei îţi permite să redai, să pui pauză, să schimbi muzica şi să dublezi puterea sunetului, asociind două boxe WONDERBOOM.

„Nu te lăsa păcălit de dimensiunea sau preţul său; această mică frumuseţe este o mică bestie. WONDERBOOM este o boxă Bluetooth de dimensiuni mici, super portabilă cu sunet surprinzător de puternic. Şi, precum celorlalte boxe din familia Ultimate Ears, este practic indestructibilă“, a declarat Charlotte Johs, directorul general al Ultimate Ears.

Ca şi celelalte modele premiate din familia Ultimate Ears, Ultimate Ears BOOM2 şi Ultimate Ears MEGABOOM, WONDERBOOM oferă sunet clar de 360 de grade şi cu un bas pătrunzător. Dispozitivul rezistă la şocuri de la o înălţime de până la 1,6 metri, are o durată de viaţă a bateriei de 10 ore şi o arie de acoperire wireless Bluetooth de până la 31 metri. De asemenea, boxa pluteşte în apă iar certificarea IPX7 garantează impermeabilitatea (boxa poate fi scufundată în apă la o adâncime de până la 1 metru, timp de 30 de minute).

Boxa Ultimate Ears WONDERBOOM va fi disponibilă în România din a doua jumătate a anului 2017 la un preţ recomandat de 449 Lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult