Vibratorul Fin este prima jucărie sexuală care caută finanţare prin intermediul Kickstarter

04.11.2016

Jucăriile sexuale lansate prin intermediul platformelor de crowdfunding nu sunt ceva nou, dar până acum nu a existat niciun astfel de proiect pe cel mai mare site de acest fel din lume, Kickstarter. 

 

Fin este un vibrator pentru femei prezentat de firma Dame Products, care a mai încheiat recent o campanie de succes, pe Indiegogo (835.000 de dolari), pentru vibratorul Eva, dedicat cuplurilor.

Dispozitivul poate fi încărcat la un port USB şi dispune de un motor pentru vibraţii cu trei viteze. Suprafaţa exterioară este realizată din silicon folosit în industria medicală. Potrivit creatorilor, Fin este „mic, simplu şi puternic”.

 

 

Livrările pentru vibrator vor începe în luna decembrie, iar Fin poate fi pre-comandat pe Kickstarter la preţul de 60 de dolari. În retail, vibratorul va costa 75 de dolari. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult