Voyager este un nou proiect de portofel inteligent şi vine cu câteva funcţii interesante

30.08.2017

O firmă din india a lansat pe Indiegogo un nou proiect de portofel inteligent. Modelul celor de la Cuir Ally nu este la fel de avansat ca Volterman Smart Wallet, dar include o serie de caracteristici interesante, la un preţ mult mai mic.

 

Voyager este realizat din piele şi le poate transmite utilizatorilor pe telefon o notificare atunci când uită undeva telefonul. Portofelul poate fi localizat prin intermediul aplicaţiei dedicate pentru smartphone. Tot de acolo poate fi declanşată alarma pe Voyager. Portofelul poate fi şi el folosit pentru a localiza telefonul. Prin apăsarea dublă pe portofel, smartphone-ul începe să sune.

Dispozitivul include un lăcaş special pentru cartele SIM, un pix şi carneţel. Cel mai ieftin model Voyager Smart Wallet costă 49 de dolari.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult