Aplicaţia Google Photos pentru iOS primeşte suport Airplay

25.04.2017
Aplicaţia Google Photos pentru iOS primeşte suport Airplay

Cu o întârziere mai mare decât am fi sperat, Google a anunţat actualizarea aplicaţiei Photos pentru dispozitive iOS cu suport Airplay, permiţând redarea colecţiilor de poze şi clipuri video pe televizoare compatibile folosind conexiunea wireless a telefonului mobil.

Actualizarea permite utilizatorilor de telefoane iPhone să folosească tehnologia AirPlay pentru a viziona albumele cu poze din vacanţă şi clipuri video direct pe ecranul televizorului, similar accesoriului Chromecast. Astfel, apar pe ecranul televizorului doar pozele sau clipurile video selectate din albumele redate integral pe ecranul telefonului mobil.

Într-un efort mai amplu pentru îmbunătăţirea serviciului Photos, Google a introdus recent o interfaţă modernizată care simplifică gestionarea directoarelor de fişiere, optimizări pentru funcţionarea mai bună pe dispozitive care dispun de conexiuni lente la internet şi o aplicaţie PhotoScan care include filtru anti-glare.

Noua versiune Google Photos poate instalată vizitând pagina aplicaţiei în magazinul App Store sau iTunes.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult