Aplicaţia UBER a primit o nouă interfaţă grafică

03.11.2016

UBER s-a lansat anul trecut în România cu aceeaşi aplicaţie care era disponibilă la nivel mondial încă din 2012. Întrucât mediul mobil este într-o continuă schimbare, compania a decis să aducă la zi aspectul interfaţei aplicaţiei, îmbunătăţind astfel şi experienţa de utilizare, oferind acces mai rapid la funcţiile cele mai folosite. Actualizarea este acum disponibilă atât pe Android, cât şi pe iOS.

Interfaţa nouă elimina multe dintre elementele pe care ne-am obişnuit să le vedem permanent pe ecranul principal al aplicaţiei, fiind prezente acum în prim plan doar harta şi căsuţa de căutare a adresei la care doreşti să ajungi. Odată introdusă adresa, apar opţiunile de selectare a serviciului UBER dorit (uberX, Uber Select, Uber Child Seat, etc.) şi costul total al cursei pe distanţa respectivă.

Destinaţiile uzuale precum „acasă” şi „serviciu” sunt afişate tot timpul pe ecran, iar anumite destinaţii frecvente pot fi afişate pe un al treilea buton virtual, aplicaţia studiind programul utilizatorului şi sugerând cea mai frecventată destinaţie în funcţie de ora comenzii maşinii.

Nu în ultimul rând, aplicaţia are acum integrare şi cu contactele din agendă, putând introduce direct numele prietenilor pentru a merge direct la ei acasă. Cu o singură apăsare de buton, aceştia pot primi şi o notificare că utilizatorul este pe drum, cu tot cu monitorizare a cursei în timp real.

Pentru a primi noul UBER nu trebuie decât să accesaţi Google Play Store sau AppStore şi să descărcaţi gratuit cea mai nouă actualizare software a aplicaţiei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult