Aplicaţia YouTube pentru mobil ar putea activa funcţia autoplay pentru clipurile listate în ecranul principal

11.10.2017
Aplicaţia YouTube pentru mobil ar putea activa funcţia autoplay pentru clipurile listate în ecranul principal

YouTube testează introducerea funcţiei autoplay în aplicaţia pentru mobil, vizând pentru început lista de clipuri ce apare la deschiderea aplicaţiei.

Metodă preferată pentru servirea de reclame către utilizatorii Facebook, funcţia autoplay ar putea fi activată curând şi pentru serviciul YouTube, modalitatea aleasă de Google fiind însă mai puţin intrusivă.

Astfel, clipurile redate automat nu vor fi însoţite de sunet, dar vor avea subtitrări pentru a face mai uşor înţeles mesajul transmis. În plus, utilizatorii vor avea mai mult control asupra acestei funcţii, putând dezactiva redarea automată a clipurilor atunci când nu este prezentă o conexiune la reţeaua WiFi, sau definitiv.

Rămâne de văzut dacă aceste opţiuni vor fi păstrate în forma actaulă şi la debutul oficial al funcţiei autoplay, aşteptat în viitorul apropiat. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult