Cât de mult valorează pentru tine pozele din smartphone?

31.03.2017

Kodak Moments este una dintre cele mai bune reclame la tehnologie din ultima vreme. Mai multe persoane au fost oprite pe stradă în Londra şi întrebate dacă doresc să vadă cum li se încarcă telefonul foarte repede cu ajutorul unei plăcuţe wireless. Organizatorii schimbă, fără că oamenii să vadă, telefoanele lor cu unul pregătit de ei. Când dispozitivul este pus pe plăcuţa de încărcare, pe ecran apar mesaje care indică faptul că tot ce era în telefon a fost şters.

Oamenii intră în panică, iar cel mai mult regretă pozele pe care le aveau în smartphone-uri. Sunt întrebaţi dacă o sumă de bani este suficientă pentru a compensa pierderea, dar cei care participă la experiment vor doar ca imaginile lor să fie recuperate. Când află că totul a fost o farsă oamenii sunt emoţionaţi.

 

La sfârşit aflăm despre Kodak Moments, o aplicaţie disponibilă pentru Android şi iOS. Aplicaţia combină imagini cu text pentru a crea Momente care pot fi partajate, printate sau salvate.

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult