Chrome 55 pentru Android aduce performanţe crescute şi suport extins pentru folosirea în modul offline

07.12.2016
Chrome 55 pentru Android aduce performanţe crescute şi suport extins pentru folosirea în modul offline

Actualizat la versiunea 55, web browserul Chrome pentru dispozitive cu Android promite performanţe crescute şi folosirea mai eficientă a resurselor de memorie.

Alături de optimizări pentru stabilitate, cel mai recent build Chrome 55.0.2883.84 aduce suport extins pentru folosirea în modul offline, permiţând descărcarea de conţinut audio/video şi chiar pagini web integrale. Fişierele păstrate în memoria locală a dispozitivului rămân accesibile chiar şi în lipsa conexiunii la internet şi pot fi trimise altor dispozitive aflate în imediata apropiere.

Noua versiune Chrome include şi un modul spell checker pentru verificarea cuvintelor tastate, evidenţiind greşelile de ortografie direct în pagina unde tastăm.

Potrivit descrierii furnizate pe blogul oficial, Chrome 55 aduce îmbunătăţiri şi la nivelul interfeţei pentru funcţia de căutare în pagină.

Noua versiune Chrome 55 pentru dispozitive cu Android va fi disponibilă pentru instalare sau actualizare în magazinul Google Play, în cursul zilelor următoare. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult