Chrome 56 pentru Android vine cu consum mai mic de date şi baterie

02.02.2017
Chrome 56 pentru Android vine cu consum mai mic de date şi baterie

Google a dat drumul la versiunea 56 (56.0.2924.87) a browserului său Chrome pentru Android, iar în câteva zile aceasta ar trebui să fie disponibilă pentru utilizatorii din toată lumea. Chrome 56 vine cu câteva funcţii noi, gândite pentru a îmbunătăţi experienţa de utilizare.

 

În această versiune apare o nouă pagină pentru tab-urile noi, care oferă acces rapid la fişierele descărcate şi paginile salvate. Tot acolo se poate ţine degetul apăsat pe o sugestie de articol, iar acesta va fi descărcat pentru a fi citit ulterior în mod offline.

Chrome 56 pentru Android include şi îmbunătăţiri care ţin de performanţă şi viteză, potrivit Google. Paginile ar trebui să se încarce în noua versiune cu 28% mai repede, în timp ce consumă mai puţine date şi energie.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult