Facebook îmbunătăţeşte suportul pentru camera foto din aplicaţia pentru mobil

16.08.2017
Facebook îmbunătăţeşte suportul pentru camera foto din aplicaţia pentru mobil

Facebook adaugă noi funcţii inspirate de Snapchat în aplicaţia pentru dispozitive cu iOS şi Android, permiţând crearea de GIF-uri animate, aplicarea de filtre faciale, desene şi texte colorate. Clipurile sunt apoi distribuie în modul Story sau direct în Timeline-ul propriu.

Utilizatorii de telefoane cu Android şi iOS pot face sesiuni live-stream direct din ecranul Camera al aplicaţiei pentru mobil, ilustrate cu doodle-uri colorate şi filtre faciale animate aplicate în timp real. În ce priveşte suportul pentru GIF-uri animate, acestea pot avea o lungime de până la două secunde şi rulează în modul loop, postările apărând la secţiunea Story, Direct sau în News Feed.

Prin modificările aduse, Facebook nu face decât să aducă aplicaţia pentru mobil la nivelul celei pentru reţeaua Instagram, echipată încă din luna decembrie cu suport pentru live stream, schimburi de poze şi clipuri video între utilizatori.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult