Firefox primeşte optimizări gândite să îmbunătăţească experienţa la navigare folosind dispozitive cu Android şi iOS

21.07.2017
Firefox primeşte optimizări gândite să îmbunătăţească experienţa la navigare folosind dispozitive cu Android şi iOS

Mozilla a adăugat noi funcţii în browserul Firefox, ajutând obţinerea unei experienţe mai confortabilă la folosirea pe timp de noapte şi revizitarea paginilor web accesate recent.

Disponibil în versiunea pentru iOS, modul de noapte optimizează automat luminozitatea imaginii şi temperatura de culoare, astfel reducând oboseala resimţită la nivelul ochilor.

Printre noutăţi mai avem şi un cititor pentru coduri QR, util pentru situaţiile când dorim să accesăm link-uri plasate pe panouri publicitare, ecranul televizorului sau alte documente pe suport de hârtie. Totodată, a fost adăugată şi o listă cu paginile vizitate în sesiuni anterioare de navigare, afişată la deschiderea unui tab nou.

Sărbătorind 1 milion de descărcări, ediţia cu interfaţă minimalistă Firefox Focus for Android, optimizată pentru navigare anonimă, permite de acum utilizatorilor să descarce fişiere în memoria dispozitivelor, să vizioneze clipuri video în modul maximizat şi să pornească aplicaţia direct din lista cu notificări.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult