Google a lansat împreună cu formaţia Queen aplicaţia VR Bohemian Rhapsody Experience

15.09.2016
Google a lansat, în parteneriat cu Queen, o aplicaţie VR foarte interesantă, care va fi apreciată de fanii legendarei trupe rock britanice. Bohemian Rhapsody Experience este o aplicaţie VR dezvoltată împreună cu membrii trupei, chitaristul Brian May şi toboşarul Roger Taylor. 
 
Practic, aplicaţia oferă o experienţă VR pentru una din cele mai celebre melodii rock, „Bohemian Rhapsody”. Pentru a o experimenta pot fi folosiţi ochelari de genul Google Cardboard. Cei care nu au un astfel de dispozitiv pot vedea conţinutul sub forma unui video filmat la 360 de grade. 
 
 
Aplicaţia recrează senzaţia trăită de fostul solist al trupei, Freddie Mercury, atunci când se afla pe scenă. Sunt disponibile elemente vizuale şi audio care răspund la mişcările utilizatorului. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult