Google Duo va putea afişa conţinutul ecranului în apelurile video

21.05.2018
Google Duo va putea afişa conţinutul ecranului în apelurile video

Google Duo introduce funcţia screen sharing pe dispozitivele cu sistem Android, permiţând utilizatorilor să transmită în timp real ceea ce este afişat pe ecran.

Lansată în anul 2016, aplicaţia pentru apeluri video Google Duo a primit constant îmbunătăţiri menite să-i crească popularitatea, ultima adiţiei fiind o funcţie rareori întâlnită la dispozitive mobile. Disponibilă gratuit din magazinul Google Play, aplicaţia Duo permite comutarea apelului video aflat în desfăşurare între camera frontală şi principală a telefonului mobil, iar acum şi în modul Screen Sharing, arătând conţinutul ecranului.

Spre exemplu, utilizatorii pot activa modul Screen Sharing pentru a oferi indicaţii persoanei aflată la celălalt capăt folosind hărţile Google Maps, arăta mesaje sau poze aflate în memoria telefonului mobil şi orice activitate care până acum necesita trimiterea unor capturi de ecran.

Noua facilitate este disponibilă începând cu versiunea 34 a aplicaţiei Google Duo.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult