Google Maps primeşte mod de navigare pe motocicletă

05.12.2017
Google Maps primeşte mod de navigare pe motocicletă

Adresând nevoile utilizatorilor din regiuni unde mijloacele de transport pe două roţi sunt foarte populare, cum este India, Google a adăugat aplicaţiei Maps un mod de navigare optimizat pentru motociclişti, afişând informaţii suplimentare relevante pentru aceştia.

Comutând în „motorcycle mode” utilizatorii vor primi şi recomandări de rute care includ porţiuni de trasee înguste, în mod normal evitate de traficul auto.

Suplimentar, Google Maps mai poate afişa situaţia locurilor de parcare în zona destinaţiei selectate, cât şi eventuale blocaje ce pot apărea pe traseu.

Modul de navigare pe motocicletă este prezent începând cu versiunea 9.67.1 a aplicaţiei Google Maps, disponibilă pentru început utilizatorilor din India. Probabil, această funcţionalitate va fi extinsă la nivel global în cursul săptămânilor următoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult