Google Photos primeşte o funcţie care te ajută să ascunzi pozele „sensibile” de priviri indiscrete

25.05.2017
Google Photos primeşte o funcţie care te ajută să ascunzi pozele „sensibile” de priviri indiscrete

Disponibilă în ultima versiune Google Photos, funcţia de arhivare te ajută să ascunzi acele poze pe care din varii motive nu le doreşti vizibile în feed-ul principal al aplicaţiei.

Noua opţiune pentru arhivare poate fi găsită ţinând apăsat poza/pozele pe care le dorim ascunse, după care folosim simbolul “…” apărut în partea dreaptă. Mai târziu, când dorim să revizităm pozele arhivate le putem găsi într-un folder separat, accesibil din meniul lateral al aplicaţiei.

Exceptând situaţiile când dorim păstrarea absolut secretă a unor poze cu potenţial compromiţător, noua opţiune pentru arhivare ar putea fi de folos celor care vor să păstreze albumele personale cu poze într-o locaţie mai puţin vizibilă, dar totuşi accesibilă pentru membrii familiei sau prieteni apropiaţi.

Funcţia de arhivare a pozelor este disponibilă începând cu versiunea 2.15 a aplicaţiei Google Photos pentru Android, urmând să fie adăugată şi versiunii pentru iOS, respectiv în interfaţa web. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult