Google va adăuga butonul „Refresh” în aplicaţia Google Play

20.02.2017
Google va adăuga butonul „Refresh” în aplicaţia Google Play

Răspunzând solicitărilor exprimate de utilizatori, Google ar putea implementa butonul „Refresh” în aplicaţia Google Play, la secţiunea My Apps & Games. Acesta va permite actualizarea manuală a listei, evidenţiind eventuale actualizări nou disponibile fără a mai fi necesară repornirea aplicaţiei.

În forma actuală, la accesarea secţiunii My Apps & Games utilizatorii sunt întâmpinaţi cu o listă ilustrând starea actuală a aplicaţiilor instalate, respectiv dacă sunt sau nu actualizate. Informaţiile prezentate sunt însă verificate doar la accesarea iniţială, cei care aşteaptă disponibilitatea unei actualizări abia anunţate de către dezvoltatorul unei aplicaţii neavând altă soluţie decât să închidă şi să repornească manual aplicaţia Google Play pentru a forţa verificarea celei mai recente versiuni disponibile.

Aflat deocamdată la stadiul de testare, butonul „Refresh” ar putea fi adăugat într-o versiune viitoare a aplicaţiei Google Play, asigurând o funcţionalitate rar utilizată dar necesară în anumite situaţii.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult