Magazinul de aplicaţii Huawei AppGallery este disponibil la nivel global

04.04.2018
Magazinul de aplicaţii Huawei AppGallery este disponibil la nivel global

AppGallery, magazinul de aplicaţii Huawei, este disponibil la nivel global. Acesta poate fi descărcat pe toate smartphone-urile companiei. Aplicaţia vine preinstalată pe modelele Huawei P20 şi P20 Pro.

 

Compania a anunţat, la sfârşitul anului trecut, că lucrează la magazin împreună cu 15 dezvoltatori importanţi de aplicaţii şi jocuri.

 

Prin intermediul AppGallery, Huawei le va putea oferi clienţilor promoţii şi conţinut exclusiv.

 

 

Cum Huawei este cel mai mare producător de smartphone-uri din China, multe titluri din magazin le sunt dedicate utilizatorilor din statul asiatic. Se găsesc, însă, şi aplicaţii populare în întreaga lume, precum Facebook, Instagram sau YouTube.

 

Aplicaţia App Gallery poate fi descărcată, potrivit companiei, de la adresa wap2.hispace.hicloud.com. Eu nu am reuşit, deocamdată, să accesez link-ul. Am putut, totuşi, descărca aplicaţia de aici (apăsaţi pe link-ul HERE). 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult