Nu mai e nevoie de maşină nouă: Android Auto este acum aplicaţie de sine stătătoare

08.11.2016
Nu mai e nevoie de maşină nouă: Android Auto este acum aplicaţie de sine stătătoare

Google a lansat Android Auto ca aplicaţie de sine stătătoare, care poate fi folosită pe orice smartphone cu sistem de operare Android. Pentru a putea folosi şi sistemul audio al maşinii, aceasta trebuie să dispună de conexiune Bluetooth sau playerul de un jack audio.

 

Aplicaţia dispune de o interfaţă prietenoasă cu şoferii, cu butoane de mari dimensiuni şi meniuri intuitive. Informaţiile sunt prezentate sub formă de casete, la fel ca în serviciul Google Now. Pot fi folosite şi comenzi vocale pentru a controla sistemul de navigaţie, trimite mesaje scurte sau porni muzica.

Android Auto nu este disponibilă în Google Play în toate regiunile, dar APK-ul poate fi descărcat de pe APKMirror.

 

 

Pentru cei care nu au mai folosit Android Auto, aplicaţia oferă un scurt ghid. Pentru a o putea instala aveţi nevoie de un smartphone cu sistem de operare Android 5.0 sau o versiune mai recentă. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult