Poţi încărca acum imagini pe Instagram şi fără să ai aplicaţia instalată

09.05.2017
Poţi încărca acum imagini pe Instagram şi fără să ai aplicaţia instalată

Instagram extinde caracteristicile versiunii web a platformei sale. Utilizatorii pot acum să încarce imagini direct pe site-ul Instagram.com, dar doar de pe varianta pentru mobil. Până acum acest lucru era posibil doar prin intermediul aplicaţiei dedicate.

 

Măsura a fost luată pentru a-i ajuta pe utilizatorii din statele în curs de dezvoltare, unde pachetele de date sunt scumpe, iar conexiunile Wi-Fi sunt rare.

Serviciul Instagram se apropie de pragul de un miliard de utilizatori activi în fiecare lună. Când îl va depăşi, Instagram va fi a patra aplicaţie Facebook care atinge această performanţă, alături de aplicaţia principală, WhatsApp şi Messenger.

 

 

Următoarea mişcare ar putea fi lansarea unei versiuni „uşoare” a aplicaţiei Instagram, care se va alătura celor deja existente, Facebook Lite şi Messenger Lite.

 

În continuare nu există posibilitatea publicării de imagini şi trimiterea de mesaje directe pe Instagram de pe desktop. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult