Tastatura SwiftKey primeşte îmbunătăţiri

16.03.2018
Tastatura SwiftKey primeşte îmbunătăţiri

Ajunsă la versiunea 7.0, tastatura SwiftKey  primeşte cea mai importantă actualizare de la trecerea în tabăra Microsoft.

SwiftKey a cam pierdut teren în faţa competiţiei, Google Gboard fiind principalul beneficiar. Încercând să pună capăt declinului, Microsoft calcă pedala de acceleraţie, reuşind să aducă îmbunătăţiri consistente într-un timp foarte scurt.

Disponibilă deocamdată doar pentru platforma Android, noua versiune SwiftKey 7 centralizează opţiunile suplimentare într-un Toolbar dedicat. Activarea acestuia deschide un meniu extins din care putem descărca stickere pentru inserarea în aplicaţiile de mesagerie, cele mai interesante putând fi salvate în colecţia personală.

Pe lista facilităţilor intră şi o funcţie Calendar, care permite salvarea datelor pentru diverse evenimente şi preluarea acestora în aplicaţia de mesagerie.

Funcţia Clipboard permite copierea textului din mesaje, păstrând mai multe fraze pentru folosire ulterioară.

Desigur, nu putea lipsi suportul pentru GIF-uri animate, uşor de inserat în conversaţiile purtate cu prietenii.

Tastatura SwiftKey 7 poate fi personalizată alegând dintr-o colecţie de peste 100 teme de interfaţă, cât şi alegând dintr-o selecţie de layout-uri pentru taste. Pentru flexibilitate deplină, aplicaţia permite şi ajustarea manuală a dimensiunii tastelor, compensând pentru dimensiunea ecranului.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult