TOP 10 aplicaţii de Android şi iOS în martie 2018, după numărul de descărcări

11.04.2018
TOP 10 aplicaţii de Android şi iOS în martie 2018, după numărul de descărcări

În luna martie a a cestui an cele mai populare zece aplicaţii pentru sistemul de operare Android au fost descărcate de 299 de milioane de ori. În fruntea clasamentului se află WhatsApp, cu 75 de milioane de descărcări, potrivit Statista şi Priori Data.

 

Din listă mai fac parte şi alte aplicaţii deţinute de cea mai mare reţea de socializare online din lume (care nu pare să fie afectată de scandalul Cambridge Analytica prin care trece): Facebook/Facebook Lite, Instagram şi Messenger. Împreună, acestea au fost descărcate de 188 de milioane de ori.

 

În top zece a intrat şi versiunea mobilă a jocului PUGB, de asemenea foarte popular pe PC-uri şi console video.

 

 

Pe iPhone, clasamentul este condus tot de WhatsApp, cu 9,15 milioane de descărcări. Pe locul doi s-a situat jocul mobil Fortnite (8,71 milioane).

 

Din listă fac parte, de asemenea, aplicaţii populare pe Android, precum: PUGB Mobile, Messenger, Facebook sau The Sims Mobile. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult