Waze oferă acum navigaţie cu ajutorul realizatorilor emisiunii The Grand Tour

29.11.2016
Waze oferă acum navigaţie cu ajutorul realizatorilor emisiunii The Grand Tour

Waze are obiceiul să stabilească parteneriate cu diverse brand-uri populare, înlocuind de-a lungul timpului diverse elemente vizuale cu elemente din filme sau vocea standard cu cea a unor personalităţi cunoscute. Cu ocazia lansării noii emisiuni The Grand Tour pe Amazon Prime Video, care îi are ca moderatori pe foştii membri ai echipei Top Gear, Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond, Waze oferă acum şi un pachet nou de voci realizat de aceştia.

Pentru a activa noul pachet de voci este nevoie să aveţi instalată aplicaţia Waze pe Android sau iOS şi să intraţi în meniul de setări al aplicaţiei. De aici trebuie navigat prin meniurile Sound, Voice Language şi selectat pachetul de voci „English (US) – Clarkson, Hammond & May”. Fanii vechiului Top Gear şi al noului show The Grand Tour vor aprecia cu siguranţă indicaţiile oferite de cei trei, acestea fiind realizate în stilul clasic în care vorbesc în timpul episoadelor emisiunilor.

Astfel, navigaţia prin oraş poate fi mai eficientă, folosind rutele oferite de Waze şi chiar amuzante, întrucât cei trei realizatori încearcă să includă câteva glume în multe dintre indicaţiile pe care le oferă. Din fericire, aceştia nu vor încerca niciodată să pună şoferii în pericol, însă cu siguranţă vor atrage zâmbete din partea acestora şi pasagerilor.

În teorie, pachetul de voci este descărcat de pe internet direct din aplicaţie, deci nu ar trebui să fie necesară actualizarea aplicaţiei principale.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult