WhatsApp opreşte suportul pentru Windows Phone 8 şi BlackBerry OS pe 31 decembrie

WhatsApp, cea mai populară aplicaţie de mesagerie instantă din lume, va opri suportul pentru sistemele de operare mobile Windows Phone 8, BlackBerry OS şi BlackBerry 10 pe 31 decembrie anul acesta. Pentru Nokia S40 suportul va fi menţinut până în ultima zi a anului viitor. 
 
Utilizatorii vor putea folosi în continuare aplicaţia o vreme, dar nu vor mai putea crea conturi noi sau să le re-verifice pe cele existente. 

Dezvoltatorii au anunţat că se vor concentra pe versiunile mai noi de sisteme de operare, printre care: Android 4.0 sau mai nouă, iOS 7 sau mai nouă, Windows Phone 8.1 şi Windows 10 Mobile. 

 
Compania le recomandă utilizatorilor să treacă la smartphone-uri mai noi. Pe Windows Phone 8 nu mai este disponibilă nici aplicaţia Facebook Messenger. 
 
În acest moment istoricul conversaţiilor WhatsApp nu poate fi transferat de pe o platformă pe alta. Totuşi, utilizatorii vor avea opţiunea să îşi trimită pe e-mail aceste date. 
 
Aplicaţia WhatsApp a fost lansată în 2009 şi a fost cumpărată de Facebook în 2014 pentru uriaşa sumă de 19,3 miliarde de dolari. 
 
publicitate
închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat