Drivemocion: happy face pe luneta

05.12.2006
Drivemocion: happy face pe luneta

Drivemocion

În condiţiile traficului dement din a noastră capitală, orice mod de a te destinde la volan este binevenit. Probabil tocmai acesta a fost scopul celor care au creat gadgetul Drivemocion, un dispozitiv unic şi foarte amuzant, capabil să afişeze o serie de imagini şi mesaje, care se ataşează de parbrizul autoturismului. De preferat pe lunetă chiar, pentru ca să fie mai uşor observat de ceilalţi participanţi la trafic.

Ca sa intrăm în detalii, jucăria are un modul LED care poate expune până la 5 mesaje diferite. Acestea sunt presetate şi afişarea lor e controlată printr-o mini telecomandă. Pe lângă obişnuitele smilies-uri, pot fi afişate şi texte, de genul "Thanks", "Back off", "Idiot". Desigur, mulţi dintre cititori vor considera acest dispozitiv o prostie, dar nu uitaţi că poate trezi în fiecare copilul lasciv din sine şi elimina puţin din stresul zilnic.

Mie mi-ar plăcea sa am aşa ceva, să pot aprinde mesajul cu "Idiot" când sunt nevoit să depăşesc pe linie continuă pentru că un tembel merge cu 50 la ora pe a doua bandă şi nu se dă la o parte nici în ruptul capului. Urăsc acest tip de şoferi. Şi nu, nu sunt vitezoman sau agresiv deobicei…

Drivemocion

Dacă şi voi doriţi această jucărie, ea costă între 20 si 50 de $, şi poate fi achiziţionată de pe acest site. Desigur, nu trimit în România, dar nici nu ne aşteptam să trimită nu? Aşa că va trebui să rugaţi vreun prieten să v-o comande şi apoi să v-o trimită, pentru ca sigur vă veţi distra puţin cu ea.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News