Elon Musk: Apple nu vrea să lucreze la o maşină împreună cu Tesla

05.05.2017
Elon Musk: Apple nu vrea să lucreze la o maşină împreună cu Tesla

Şeful Tesla, Elon Musk, a declarat că Apple nu este interesată de o colaborare cu compania pe care o conduce. „Da, nu cred că ei doresc să aibă această discuţie. Nu am primit nicio indicaţie că ar vrea”, a spus Musk.

 

Apple lucrează la propriul proiect misterios în domeniul auto. Se pare că gigantul american a renunţat la ideea construirii unui automobil electric şi că acum dezvoltă un sistem autopilot. Compania a primit o autorizaţie în California pentru a testa automobile autonome în luna aprilie a acestui an.

S-a vorbit şi despre o posibilă achiziţie a Tesla de către Apple, dar, într-un interviu acordat Bloomberg, Musk a spus că aşa ceva este foarte puţin probabil. Potrivit lui, compania se concentrează pe construcţia Model 3, primul vehicul Tesla cu preţ accesibil. Astfel de negocieri ar putea afecta bunul mers al acestui proiect foarte important pentru companie.

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult