Parrot RK8200, muzică pentru maşina ta

13.09.2007
Parrot RK8200, muzică pentru maşina ta

Generic, Parrot RK8200 este ceea ce mulţi dintre noi numim un casetofon pentru maşină.

În realitate, nu poate citi casete, nici măcar CD-uri, însă poate reda piesele MP3 înregistrate în memoria internă. Aici încap doar până la 300 de fişiere, dar cu un card microSD problema spaţiului de stocare va dispărea subit. RK8200 are şi funcţie radio, cu RDS desigur. În plus, la el se pot conecta diverse dispozitive externe, precum un iPod, un PMP sau un PDA. Cum? Prin cablu sau Bluetooth.

Şi dacă tot foloseşte tehnologia Bluetooth, cei de la Parrot au decis să transforme RK8200 şi într-un kit handsfree pentru maşină, în funcţie de necesităţi. Iar microfoanele cu tehnologie de reducere a ecoului şi a zgomotului ambiental îl ajută să îşi îndeplinească misiunea cu succes. Ca sa nu mai vorbim de propria agendă de contacte, ce se sincronizează cu cea de pe telefon/PDA.

Parrot KS8200

Preţul lui Parrot RK8200 va fi în jur de 300$, decent pentru un gadget inteligent care şi arată bine, cu ecranul său frontal color şi rotiţa de volum metalică. Să sperăm că va ajunge şi pe la noi, deşi numele Parrot este cvasi-necunoscut în această zonă a lumii…

Urmărește Go4IT.ro pe Google News