Sistem audio pe măsura lui Veyron

21.05.2007
Sistem audio pe măsura lui Veyron

Oare care este nivelul de zgomot dintr-o maşină ce rulează cu aproape 400 km/h? N-as avea de unde să ştiu, nefiind proprietarul unui Bugatti Veyron, automobilul de 1.000.000 de euro, dar nu cred ca e unul deloc scăzut. Cu toate acestea, cei ce au în garaj un astfel de bolid şi doresc să poată acoperi infernul produs de curenţii de aer şi de motor (de ce ar vrea să o facă nu ştiu…), îl pot echipa cu sistemul de sunet al nemţilor de la Burmester Audiosysteme GmbH, creat special pentru a asigura o calitate acustică perfectă a pieselor ascultate chiar şi la viteze senzaţionale.

Sistem de sunet pentru Bugatti Veyron

CD-player-ul va funcţiona impecabil, fără să „sară discul” câtuşi de puţin, lucru impresionant ţinând cont de vibraţiile existente la viteze ridicate, iar comenzile sunt foarte bine proiectate, pentru a nu distrage atenţia şoferului de la condus.

Totuşi, cine vrea să asculte muzică într-un Veyron, când maşina este făcută pentru viteză, pentru a te bucura de urletul monstrului cu 16 cilindri din spate… Prea puţini, şi chiar şi aceia, nu cred că pot asculta altceva decât o piesă heavy-metal, singura care poate s-ar potrivi celor 400 km/h.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News