Vespa va lansa o versiune electrică a celebrului său scuter

09.11.2016
Vespa va lansa o versiune electrică a celebrului său scuter

Vespa, compania care produce probabil cele mai cunoscute scutere din lume, va lansa un model electric. Compania a anunţat proiectul Vespa Elettrica.

 

Producătorul italian susţine că noul model va fi la fel de manevrabil şi agil ca cele cu motoare convenţionale şi că va include „opţiuni de conectivitate inovative”. Nu este clar despre ce este vorba deoarece Vespa nu a oferit detalii suplimentare despre acestea.

Elettrica va debuta pe piaţă în a doua jumătate a anului viitor. Preţul nu a fost încă anunţat, însă acesta va fi de câteva mii de dolari cel mai probabil.

 

 

Pentru cei care deţin deja un scuter Vespa căruia doresc să îi adauce accesorii inteligente, Tom Tom a lansat VIO, un mic display rotund care poate fi montat pe oglinda scuterului. VIO nu funcţionează ca un dispozitiv GPS de sine stătător, ci se conectează la smartphone, de unde primeşte informaţiile pe care le afişează.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult