Acţiunile Google au atins maximul istoric după o serie de review-uri pozitive la smartphone-urile Pixel

19.10.2016
Acţiunile Google au atins maximul istoric după o serie de review-uri pozitive la smartphone-urile Pixel
O acţiune Alphabet, compania care deţine Google, a atins un maxim istoric de 828 dolari după o serie de review-uri pozitive la smartphone-urile Pixel lansate de companie recent. 
 
Noua gamă Pixel, care este disponibilă începând cu această săptămână, s-a dovedit a fi şi un succes de vânzări. Primele stocuri au fost epuizate rapid. 

Noile smartphone-uri Google sunt primele de pe piaţă care includ serviciul Google Assistant (răspunsul companiei la Amazon Alexa), sunt pregătite pentru VR şi le oferă utilizatorilor capacitate de stocare nelimitată pentru imagini în serviciul Google Photos. Preţurile sunt cuprinse între 650 de dolari (cea mai ieftină variantă Pixel) şi 870 de dolari (cea mai scumpă variantă Pixel XL).

Compania va anunţa rezultatele financiare pentru ultimul trimestru pe 27 octombrie. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult