ANALIST: Între 5 şi 7 milioane de utilizatori Samsung vor trece la iPhone 7 în urma incidentului Note7

18.10.2016
ANALIST: Între 5 şi 7 milioane de utilizatori Samsung vor trece la iPhone 7 în urma incidentului Note7
Mulţi fani ai mărcii Samsung au rămas cu un gust amar după fiasco-ul Galaxy Note7, iar cei care deţineau telefonul, scos între timp din producţie şi rechemat de producător, caută acum un model cu care să îl înlocuiască. Reputatul analist Ming-Chi Kuo de la KGI Securities, specializat pe Apple, estimează că între 5 şi 7 milioane de utilizatori de smartphone-uri Samsung vor cumpăra în acest an iPhone 7 în urma incidentului Note7. 

Înainte ca Note7 să aibă probleme au fost plasate de către partenerii Samsung comenzi pentru aproximativ 12 milioane de unităţi. Phablet-ul Samsung ar fi fost, dacă totul era în regulă, un dispozitiv de mare succes pentru Samsung, care ar fi înregistrat vânzări comparabile cu cele ale modelului Galaxy S7. 

 
Înainte de a opri producţia, Samsung a produs în jur de 2,5 milioane de unităţi Note7. 
 
Pe segmentul Android, potrivit analiştilor cel mai mult ar putea beneficia de pe urma telefonului Samsung retras de pe piaţă modelele LG V20 şi Google Pixel XL. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult