Dropbox anunţă dublarea spaţiului de stocare pentru abonamentele Professional

31.07.2018
Dropbox anunţă dublarea spaţiului de stocare pentru abonamentele Professional

Recunoscând nevoia tot mai mare pentru spaţiu de stocare, în special din partea profesioniştilor care lucrează cu fişiere video 4K şi prezentări interactive, Dropbox a anunţat dublarea capacităţii disponibile cu abonamentele Professional, la 2TB spaţiu de stocare.

Disponibile la un cost de aproximativ 200 dolari/an, abonamentele Dropbox Professional reprezintă versiunea pentru profesionişti a abonamentelor Dropbox Plus.

Creşteri similare au fost anunţate şi pentru abonamentele Business Standard. De regulă, plătite direct de companiile care aleg să folosească serviciile Dropbox, abonamentele Business sunt împărţite mai multor utilizatori, fiecare putând beneficia de o partiţie dedicată pentru păstrarea documentelor cu care lucrează şi acces la un spaţiu de stocare comun. Echipele care folosesc abonamente Business Standard (cost de 110 euro/lună per angajat) primesc automat upgrade de la 2TB la 3TB spaţiu de stocare, fără costuri suplimentare.

Deja cu acces la spaţiu de stocare nelimitat, abonamentele Dropbox Business Advanced nu primesc beneficii suplimentare.

Dropbox anunţă că noile de abonamente sunt aplicate automat pentru clienţii noi, clienţi existenţi urmând să beneficieze treptat de creşterea spaţiului de stocare, modificarea putând întârzia până la câteva săptămâni.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult