eMAG a anunţat data la care va organiza în acest an Black Friday

25.10.2017
eMAG a anunţat data la care va organiza în acest an Black Friday
Black Friday la eMAG va avea loc în acest an pe 17 noiembrie. Aceasta este cea de-a şaptea ediţie a evenimentului, iar compania va include în ofertă peste 2 milioane de produse. 
 
„De la an la an, Black Friday este un fenomen din ce în ce mai spectaculos. Plecând de la succesul Black Friday de anul trecut ne-am pregătit în ultimele 10 luni şi vom avea oferte foarte bune pentru tot ceea ce îşi doresc clienţii”, a declarat Tudor Manea, General Manager la eMAG.
 
Printre produsele care vor fi oferite cu reducere la Black Friday 2017 se numără: televizoare, telefoane, laptopuri, haine şi articole sportive, electrocasnice, anvelope, mobilă, jucării sau accesorii pentru casă şi grădină. Alături de eMAG, la această ediţie vor participa şi peste 4.000 de selleri din Marketplace.
 
Un studiu realizat de Kantar Millward Brown după ediţia de anul trecut a Black Friday a scos la iveală faptul că 94,3% din populaţia cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani auzise de cel mai aşteptat eveniment de cumpărături al anului. Acelaşi studiu a confirmat preferinţa tot mai ridicată a românilor pentru cumpărăturile online: de Black Friday, 47,5% din cei care au achiziţionat ceva au comandat online, în timp ce pentru offline au optat 41,5%, iar 11% au îmbinat ambele modalităţi.
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult