eMAG a preluat PC Garage. Grupul este interesat de comunitatea de gaming din spatele magazinului online

15.04.2016
eMAG a preluat PC Garage. Grupul este interesat de comunitatea de gaming din spatele magazinului online
Grupul eMAG a preluat magazinul online de produse electro-IT PC Garage. În continuare, PC Garage îşi va dezvolta independent brandul şi echipa şi va intra pe pieţe noi cu ajutor eMAG. 
 
Iulian Stanciu, directorul executiv al eMAG, a subliniat importanţa pe care o are industria de gaming, o zonă pe care retailerul online PC Garage este bine poziţionat. În comunitatea My Garage sunt peste 100.000 de membri pasionaţi de hardware şi overclocking.
 
 
„PC Garage este un nume puternic şi apreciat care a reuşit să crească prin servicii bune oferite clientului, prin specializare şi cunoaştere foarte bună a produsului şi a industriei. Apreciez comunitatea puternică din spate şi oamenii talentaţi din echipă. Având în vedere creşterea industriei de jocuri peste tot în lume şi poziţionarea foarte bună a PC Garage în această zonă, vom investi în dezvoltarea regională şi creşterea gamei de produse şi servicii”, a declarat Stanciu.
 
Fondat în 2005, PC Garage are peste 40.000 produse în ofertă. 
 
Magazinul online va fi condus în continuare de Traian Cristea în calitate de director general. Brandul, echipa, comunitatea şi platforma PC Garage vor fi păstrate şi dezvoltate
 
Tranzacţia se va finaliza după primirea avizului de la Consiliul Concurentei.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult