„Insule” Energizer vor apărea în marile centre comerciale din Bucureşti şi din ţară

24.04.2018
„Insule” Energizer vor apărea în marile centre comerciale din Bucureşti şi din ţară

Compania Avenit Telecom a anunţat că va deschide, în marile centre comerciale din Bucureşti şi din ţară, magazine de tip insulă Energizer, în care va prezenta şi vinde smartphone-uri şi accesorii sub această marcă. Primul magazin a fost deschis în zona comercială Băneasa şi include peste 100 de produse.

 

Distribuitorul de produse şi servicii de telecomunicaţii a lansat în februarie pe piaţa locală noile smartphone-uri Energizer, care ies în evidenţă prin bateriile cu capacitate mare. Telefoanele sub această marcă sunt disponibile în trei game: Power Max (cea mai avansată din portofoliu), Hardcase (dispozitive „rugged”, rezistente la apă, praf şi şocuri) şi Energy (modele accesibile).

Odată cu lansarea oficială a smartphone-urilor, Avenir Telecom a anunţat că toate accesoriile Energizer pe care le vinde în România beneficiază de garanţie de 10 ani, iar unele modele de cabluri rezistente de garanţie pe viaţă.

 

 

 Avenit Telecom este prezentă pe piaţa din România de aproape 21 de ani. Din 2010, produce sub licenţă accesorii marca Energizer, iar din 2017 telefoane mobile. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult