Microsoft Teams, un nou spaţiu de lucru virtual bazat pe chat este disponibil pentru clienţii Office 365

15.03.2017
Microsoft Teams, un nou spaţiu de lucru virtual bazat pe chat este disponibil pentru clienţii Office 365

Microsoft a anunţat disponibilitatea unui nou instrument dedicat colaborării, adresat companiilor care folosesc suita Office 365.

Disponibil în 181 de ţări, noul spaţiu de lucru virtual bazat pe chat are menirea de a facilita colaborarea din cadrul organizaţiilor. Potrivit Microsoft, de la lansarea versiunii de preview, în luna noiembrie, peste 50.000 de organizaţii au început să utilizeze Microsoft Teams, printre acestea numărându-se Alaska Airlines, ConocoPhillips, Deloitte, Expedia, J.B. Hunt, J. Walter Thompson, Hendrick Motorsports, Sage, Trek Bicycle şi Three UK.

 

Microsoft Teams face patru promisiuni fundamentale:

  • Un sistem de chat modern pentru echipe – Microsoft Teams oferă o experienţă de comunicare modernă, cu chat persistent construit pe conversaţii. Conversaţiile pot fi private sau vizibile pentru întreaga echipă, iar utilizatorii pot accesa mai multe echipe, trecând cu uşurinţă de la un proiect la altul.                                                                 
  • Un loc de consolidare a contextului pentru lucrul în echipă – Aplicaţiile şi serviciile Office pe care echipele le utilizează zilnic — Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, OneNote şi PowerBI — sunt toate integrate, astfel încât utilizatorii să aibă acces la informaţiile şi instrumentele de care au nevoie.
  • Personalizare pentru fiecare echipă în parte – Microsoft Teams oferă posibilitatea de personalizare a spaţiilor de lucru cu tab-uri, conectori şi boţi de la parteneri precum şi instrumente familiare Microsoft precum Microsoft Planner şi Visual Studio Team Services. Peste 150 de integrări sunt disponibile în prezent sau în viitorul apropiat, cu companii precum SAP, Trello, Hipmunk, Growbot şi ModuleQ construind module pentru platformă.
  • Securitate în care echipele pot avea încredere – Microsoft Teams este construit pe infrastructura hiperscalară a cloud-ului Office 365, furnizând securitatea avansată şi capacităţile de conformitate necesare pentru a îndeplini aşteptările clienţilor noştri. Teams suportă standarde globale, cum ar fi clauzele model UE SOC 1, SOC 2, ISO27001 şi HIPAA.

“Într-o lume care abundă în informaţii, dar în care timpul şi atenţia oamenilor devin o resursă limitată, scopul nostru este să ajutăm oamenii să fie mai productivi oriunde s-ar afla, fie că este vorba de efort individual sau de echipă.” a declarat Satya Nadella, CEO al Microsoft. “Office 365 este cea mai cuprinzătoare platformă de productivitate şi un set de instrumente multifuncţionale pentru creaţie, colaborare şi comunicare. Cu Microsoft Teams adăugăm astăzi un nou instrument la Office 365, un spaţiu virtual de lucru bazat pe chat menit să dezvolte „arta” lucrului în echipă.”

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult