Românii descoperă căştile dedicate pentru gaming. Piaţa a ajuns la 1,1 milioane de euro anul trecut

03.05.2017
Românii descoperă căştile dedicate pentru gaming. Piaţa a ajuns la 1,1 milioane de euro anul trecut

Piaţa căştilor dedicate pentru gaming a ajuns la o valoare de 1,1 milioane de euro în 2016, înregistrând o creştere de 55% comparativ cu 2015.

 

„Este o piaţă încă mică, din punct de vedere al valorii nete, de 1,1 milioane de euro la nivelul anului trecut, de exemplu, dar cu o rată de creştere de aproape 55% faţă de 2015, care a fost şi el un an de creştere cu două cifre. Este vorba de căşti dedicate jocurilor, pentru că încă sunt mulţi jucători care folosesc modele de căşti pentru muzică”, a declarat George Barbu, director comercial la ABN Systems, distribuitor de accesorii telecom.

Per total, piaţa de căşti audio a crescut anul trecut cu 45% faţă de 2015, ajungând la 16 milioane de euro.

 

 

Pentru 2017, tendinţele arată că cele mai populare modele de căşti de gaming vor fi cele cu preţuri cuprinse între 50 şi 100 de euro.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult