SAP România are un nou şef, la mai puţin de un an de la numirea lui Mihai Oros

13.09.2016
SAP România are un nou şef, la mai puţin de un an de la numirea lui Mihai Oros
După ce în ianuarie îl anunţa pe Mihai Oros în funcţia de director general, SAP România a numit o altă persoană în această funcţie. Cristian Popescu preia funcţia de Managing Director după ce în ultimii doi ani a ocupat poziţia de Country Sales Director în cadrul Fujitsu România. Anterior, Cristian Popescu a făcut parte din echipa Cisco, ocupând diverse funcţii şi devenind, în 2010, directorul general al companiei.
 
Întrebată de ce Oros a fost înlocuit la conducerea SAP Romania, Rumyana Trencheva, directorul SAP South East Europe, a declarat că „planurile şi viziunea acestuia nu au coincis cu planurile şi viziunea companiei”.

Noul Managing Director al SAP România este absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti – Facultatea de Inginerie Electrică – şi deţine o serie de certificări postuniversitare din partea Institutului de Administrare a Afacerilor (ASEBUSS) şi din partea IMD Business School, din Elveţia.

 
Cristian Popescu
 
SAP România a înregistrat, în anul 2015, o cifră de afaceri de 40 de milioane euro şi un profit de 11 milioane euro. 
 
Pe plan local, SAP are birouri în Bucureşti, Timişoara şi Cluj, cu o echipă de 400 de angajaţi,care oferă servicii de consultanţă şi de implementare a proiectelor bazate pe soluţii SAP pentru clienţii din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult