Vânzări de 115 milioane de lei în primele 24 de ore pe platforma PayU, cu ocazia Black Friday

20.11.2017
Vânzări de 115 milioane de lei în primele 24 de ore pe platforma PayU, cu ocazia Black Friday
În primele 24 de ore ale campaniei Black Friday, cumpărăturile online realizate în România au însumat 115 milioane de lei, coşul mediu al unei tranzacţii fiind de 695 de lei, arată datele prezentate în timp real la sediul PayU România. Centrul monitorizează exclusiv tranzacţiile online.
 
Au avut loc 165.000 de tranzacţii online, principalele categorii de produse vândute fiind IT&C (90%) şi fashion.
 
Cea mai mare tranzacţie înregistrată în platforma PayU România a fost de 37.400 de lei, cumpărătorul achiziţionând astfel o maşină.
 
Din totalul tranzacţiilor, 35% au fost plătite cu un card în rate. Românii au plătit în rate cu aproximativ 60% mai mult decât printr-o tranzacţie online cu alte metode de plată, valoarea medie a coşului de cumpărături plătit în rate ajungând la 945 de lei, mai arată datele PayU.
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult