Canon lansează PowerShot SX740 HS, un aparat foto compact prevăzut cu zoom optic 40x

31.07.2018
Canon lansează PowerShot SX740 HS, un aparat foto compact prevăzut cu zoom optic 40x

Canon PowerShot SX740 HS este unul dintre cele mai compacte aparate foto de călătorie, care vine cu un zoom optic 40x (24-960mm).

Suficient de mică pentru a încăpea uşor într-un buzunar, PowerShot SX740 HS suportă filmare Ultra High Definition 4K şi permite sincronizarea cu telefoane inteligente prin Wi-Fi şi Bluetooth.

Pozele cu rezoluţie 20.3MP şi videoclipurile pot fi transferate din aparatul foto în dispozitivele inteligente pentru a putea fi postate mai uşor pe site-urile de socializare, simplificând tot procesul, de la înregistrare şi până la partajarea cu prietenii. În plus, conţinutul poate fi salvat în cloud pe platforma Canon Irista sau poate fi sincronizat automat şi wireless cu PC-uri şi calculatoare Mac. Canon PowerShot SX740 HS foloseşte Wi-Fi şi always-on Bluetooth, adică menţine conectarea la dispozitivele compatibile cu iOS sau Android şi etichetează fotografiile cu date ce conţin locaţia GPS, pentru a marca toate locurile în care v-aţi aventurat. Cei care călătoresc singuri îşi pot face selfie cu ajutorul modului Autoportret, folosind ecranul LCD rabatabil la aproximativ 180°.

Procesorul DiGiC 8 gestionează multe dintre setările avansate, PowerShot SX740 HS fiind astfel ideal pentru familii şi amatorii de vacanţe care îşi doresc o cameră foto simplu de utilizat. Funcţia Auto Hibrid realizează chiar şi un film de prezentare pentru fotografiile zilei. Funcţia de Asistenţă la încadrarea cu zoom reglează în mod automat zoom-ul sau focalizează pe feţe pentru a obţine cele mai bune fotografii.

PowerShot SX740 HS este dotat cu tehnologia ZoomPlus, care poate creşte digital zoomul optic de la 40x la 80x. Aparatul dispune de stabilizare optică pe 5 axe, disponibilă chiar şi pentru fotografii de la distanţă sau în mişcare. De asemenea, modelul PowerShot SX740 HS poate înregistra şi imagini cu redare accelerată la rezoluţie 4K Ultra High Definition. Ulterior, din clipul rezultat putem extrage cadre la rezoluţie 4K Ultra High Definition, având astfel posibilitatea de a surprinde momentele importante într-o singură imagine de aproximativ 8MP.

Funcţia de fotografiere continuă la 10 cps asigură surprinderea exactăa momentelor de vacanţă, fără riscul de a rata cel mai bun cadru.

Sony PowerShot SX740 HS poate fi achiziţionat în varianta negru lucios sau argintiu, începând cu luna august, 2018.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult