Fujifilm FinePix XP170 – mică, rezistentă şi cu WiFi

08.05.2012
Fujifilm FinePix XP170 - mică, rezistentă şi cu WiFi

După ce am văzut oferta de la Olympus, aflăm acum ce ne-a pregătit Fujifilm pentru această vară. Noul aparat FinePix XP170 este foarte rezinstent, foarte compact şi are un as în mânecă. El vine cu un senzor de 14,4 MP. Din păcate, senzorul nu este de tip BSI, ca în cazul modelului de la Olympus, aşa încât pretenţiile legate de calitatea imaginii ar trebui să fie modeste. Obiectivul integrate oferă un zoom optic 5x, iar sistemul activ de stabilizare a imaginii este implementat la nivel de senzor.

Fujifilm FinePix XP170 - aparat foto rezistent

Fujifilm XP170 este rezistent. Poate face faţă unei căzături de la 2 m înălţime, poate filma la 10 m sub apă şi funcţionează la o temperatură de -10 grade Celsius. În plus, aparatul filmează la rezoluţie full HD cu 30 cadre pe secundă şi poate fotografia în rafală cu până la 10 fps, cu rezoluţie redusă. De asemenea, FinePix XP170 dispune de un mod de filmare cu încetinitorul. Ecranul său are o diagonală de 2.7” şi o rezoluţie rezoluţie modestă.

Fujifilm FinePix XP170 dispune de conexiune wireless

Asul din mâneca lui Fujifilm XP170 este conexiunea wireless. Ea este folosită pentru transferul imaginilor de pe cardul foto în memoria unui telefon sau a unei tablete. Acest transfer se realizează cu ajutorul unei aplicaţii compatibilă cu sistemele de operare Android şi iOS. Nu este menţionată de producător posibilitatea încărcării pozelor pe Internet, prin conectarea la o reţea wireless. Aparatul măsoară 103 x 71 x 27 mm şi cântăreşte 205 g. Fujifilm XP170 va fi disponibil în luna iunie la un preţ de 280 $.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News