Nikon D7500, un DSLR puternic adresat fotografilor creativi

13.04.2017
Nikon D7500, un DSLR puternic adresat fotografilor creativi

Puternic si agil, Nikon D7500 promite aceeaşi calitate a imaginii precum Nikon D500 – DSLR-ul de top in format DX de la Nikon – şi performanţe convingătoare în cele mai dificile condiţii de fotografiere.

Cu design compact, potrivit pentru calatorii, D7500 foloseşte un senzor CMOS in format DX de 20,9 MP, oferind un interval ISO care se extinde pana la o valoare echivalenta cu ISO 1.640.000. Procesorul integrat EXPEED 5 de la Nikon permită procesarea rapidă a imaginilor, iar senzorul RGB de 180.000 de pixeli permite o precizie îmbunătăţită a măsurării. Sistemul AF cu 51 de puncte si o sensibilitate pana la valoarea de -3 EV, va permite sa urmăriţi, fixaţi şi menţineţi focalizarea pe subiecte, chiar si la lumina lunii. Sistemul de măsurare evaluativa a zonelor luminoase acorda prioritate celor mai deschise elemente din cadru, contribuind la evitarea imaginilor cu zone complet albe. Vizorul optic cu pentaprismă oferă o acoperire a cadrului de aproximativ 100%.

Videografii pot înregistra filme 4K/UHD la 30p sau video Full HD la cadenţe de până la 50p/60p, în format DX complet, iar funcţia de reducere electronica a vibraţiilor contracarează efectele mişcărilor nedorite ale mâinii.

Printre îmbunătăţiri aven şu noul monitor cu inclinare de 8 cm (3,2”), cu operare pe ecranul tactil, si un mâner adânc, pentru o priză stabilă şi foarte confortabilă. În plus, acesta este primul DSLR de la Nikon care dispune de un blit incorporat compatibil cu sistemul de iluminare avansata fără fir cu radiocomanda.

Nikon D7500 poate obţine 50 de imagini NEF (RAW) sau 100 de imagini mari JPEG Fine, într-o singură serie de mare viteza, la cadenţe de 8 fps cu urmărire AF/AE completa. Sistemul Picture Control din aparatul foto dispune de opt comenzi, inclusiv de noua opţiune Picture Control Automat, care optimizează culorile, contrastul si luminozitatea in funcţie de scenă.

Corpul aparatului foto cantareste doar 640g si este etanşat împotriva intemperiilor. Nikon D7500 este compatibil cu dispozitive Speedlight, cu microfonul stereo ME-1 si cu microfonul fara fir ME-W1 de la Nikon.

Nikon D7500 va fi disponibil in Romania la începutul lunii iulie 2017.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult