(P) Obiectivele foto Canon te ajută să surprinzi momentele speciale

(P) Obiectivele foto Canon te ajută să surprinzi momentele speciale

În viaţa unui fotograf, amator sau profesionist, există o serie de momente speciale, demne de a fi imortalizate cu propriul DSLR. Astfel de momente au nevoie, in functie de natura lor, de obiectivul potrivit pentru a fi surprinse. Indiferent că vorbim de situaţii în care doreşti sa surpinzi un detaliu urban, sau al unui apus de la malul mării, Canon vine cu o serie de obiective potrivite oricărei situaţii.

De exemplu, cei care nu doresc să atragă atenţia asupra lor, pot folosi obiectivul Canon 24mm f/2.8 IS USM. Acesta este un obiectiv pancake, adică are dimenisiuni reduse, fiind extrem de discret. Oferă un unghi larg de vizualizare, este dotat cu sistem de stabilizare optică şi datorită diafragmei luminoase de f/2.8 ajută orice fotograf să surprindă imagini incredibile chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută.

Pentru fotografii cu întreaga echipă de fotbal, se poate folosi cu încredere un obiectiv Canon 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM. Acesta are un unghi de cuprindere ultra-wide, 7 lamele de diafragmă, sistem de stabilizare a imaginii şi este recomandat şi filmărilor video, graţie motorului de focalizare în trepte STM.

Multe din momentele pe care dorim sa le surprindem nu permit apropierea de subiect, de aceea , Canon vine în ajutor cu obiectivul de zoom Canon 55-250mm f/4-5.6 IS STM.  Cu ajutorul lui se pot surprinde momente cheie de la distanţă, fără a deranja în vreun fel subiectul surprins.

Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM este obiectiv ideal pentru amatorii detaliilor de orice fel. Indiferent că subiectul fotografiei, acest obiectiv dedicat fotografiei macro va scoate în evidenţă detaliile care fac diferenţa. Dinamic, compact şi cu o capacitate de focalizare rapidă, este un obiectiv de nelipsit din trusa oricărei persoane pasionată de micile detalii ale vieţii.

Pentru o vizualizare concretă a diferenţelor dintre obiective  şi performanţele pe care orice fotograf le poate avea cu obiectivul potrivit, Canon a lansat o aplicaţie pe Facebook. Prin intermediul aplicaţiei oricine poate testa rezultatele obtinute cu fiecare obiectiv, poate vedea ce tip de imagini poti surprinde cu un Canon 55-250mm f/4-5.6 IS STM sau cât de mult cuprinde lentila unui Canon 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM. Altfel spus, intră în aplicaţie şi joacă-te virtual cu funcţiile obiectivelor Canon!

Momente speciale Canon: 300 de lei reducere la al doilea obiectiv

Cei care îşi cumpără în această perioadă un DSLR cu obiectiv de kit, pot să achiziţioneze şi un al doilea obiectiv cu un discount de 300 de lei. Campania promoţională are loc până la sfârşitul lunii aprilie (30 aprilie inclusiv), fiind valabilă la partenerii Canon pentru o serie de D-SLR-uri Canon entry-level, mid-level şi obiective Canon.

Obiectivele care se pot achiziţiona la un preţ promotional în această campanie sunt:

  • Canon 24mm f/2.8 IS USM – obiectiv wide, luminos, cu stabilizare de imagine, potrivit şi pentru fotografii în condiţii de luminozitate scăzută
  • Canon 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM – un obiectiv super-wide, potrivit pentru peisaje, fotografie urbană sau fotografii de grup.
  • Canon 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM – un obiectiv polivalent, ideal pentru vacante, calatorii şi situaţii când se doreşte un bagaj cât mai uşor
  • Canon 55-250mm f/4-5.6 IS STM – un teleobiectiv versatil, ideal pentru fotografia sportivă, fotografia wildlife sau portete de la distanţă.
  • Canon 60mm f/2.8 Macro USM – un obiectiv macro ideal pentru surprinderea detaliilor de mici dimensiuni, dar şi pentru portrete sau fotografie comercială.

Pentru mai multe detalii despre această campanie, accesează aplicaţia de Facebook de pe pagina Canon România şi testează virtual obiectivele Canon aflate în promoţie! 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News