Panasonic dezvăluie Lumix FT7, o cameră digitală rezistentă pentru fotografia în exterior

11.05.2018
Panasonic dezvăluie Lumix FT7, o cameră digitală rezistentă pentru fotografia în exterior

Panasonic lansează un nou aparat foto din gama compactă, adresat pasionaţilor de călătorii în natură. Lumix FT7 este rezistent la şocuri şi condiţiile dificile de mediu şi poate fi utilizat sub apă până la adâncimea de 31 metri. Noul model dispune de vizor electronic, senzor de 20,4 MP şi obiectiv cu zoom 4,6x (distanţa focală minimă echivalent 135: 28mm).

Panasonic Lumix FT7 este testată pentru utilizare în condiţii de frig (până la -10C) iar carcasa rezistentă poate tolera strivirea cu o greutate de până la 100kg.

Lumix FT7 permite fotografierea în rafală la viteza de 10 cadre/sec şi dispune de autofocalizare foarte rapidă, pentru obţinere aproape instantanee a pozelor.

Funcţia de filmare poate urca până la rezoluţie 4K/30 fps şi permite obţinerea simultană de poze. Sunt integrate trei opţiuni: 4K Burst, 4K Burst (Start / Stop) şi 4K Pre-Burst. Modul 4K Burst permite înregistrarea unei secvenţe de fotografii luate cu o frecvenţă de 30 cadre / sec. Lumix FT7 dispune şi de funcţia Post-Focus (înregistrarea unei rafale fotografii de 8 MP cu focalizări diferite, urmând ca ulterior să se selecteze fotografia cu focalizarea dorită).

Obiectivul camerei are un zoom de 4,6 x stabilizat prin tehnologia Power O.I.S. atât la fotografiere cât şi la filmare. Filtrul audio Auto Wind Cut anulează cea mai mare parte din zgomotul vântului în timpul înregistrărilor video.

Modelul Lumix FT7 include conectivitate Wi-Fi, facilitând conectarea la smartphone sau tabletă prin intermediul aplicaţiei dedicate Panasonic Image App. Datele GPS pot fi adăugate imaginilor după fotografiere.

Lista dotărilor este completată de o busolă şi altimetru, utile pentru orientarea în drumeţiile făcute.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult