Panasonic LUMIX GH5, primul DSLM cu filmare 4K 60p/50p şi captură 6K PHOTO

Panasonic LUMIX GH5 este prima cameră din lume Mirrorless (DSLM) care poate filma la rezoluţia 4K 60p/50p şi reda fidel imagini video 4K 4:2:2 pe 10 biţi. Aparat foto din gama premium, LUMIX GH5 este adresată fotografilor şi realizatorilor de filme profesionişti, precum şi realizatorilor semiprofesionişti de fotografii /materiale video. 

Programat să intre pe piaţă în prima jumătate a anului 2017, LUMIX GH5 este prevăzut cu noua funcţie „6K PHOTO” dezvoltată de Panasonic – extragerea de imagini statice, de aproximativ 18 MP dintr-o imagine video cu definiţie extrem de înaltă şi cu o rezoluţie de aproximativ 9 ori mai ridicată decât Full HD. În plus, o fotografie 4K echivalentă cu aproximativ 8 MP poate fi extrasă dintr-o înregistrare video la 60 fps.

De asemenea, Panasonic anunţă o nouă gamă de obiective LEICA DG VARIO-ELMARIT F2.8-4.0. Având performanţe optice înalte şi o dimensiune compactă, seria de obiective LEICA DG VARIO-ELMARIT F2.8-4.0 va include trei noi obiective: unul cu zoom standard de 12-60 mm, un superangular de 8-18 mm şi un teleobiectiv de 50-200 mm. 

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat