Zâmbeşte, bling-bling: Canon prezintă camerele cu diamante

19.08.2008
Zâmbeşte, bling-bling: Canon prezintă camerele cu diamante

Canon, ajutată de multimilionarul Amosu (omul care face din tinichele şi cazane adevărate obiecte de lux) şi de frumoasa tenismenă Maria Sharapova (care printre altele, se ocupă şi de accesorii pentru telefoanele Sony Ericsson), face din nou valuri pe segmentul exclusivist al gadgeturilor “bling-bling” cu cinci camere foto împodobite cu diamante. Nu sunt de vânzare însă, pentru curioşi, valoarea lor se situează între 10.000 $ şi 12.000 $.

Aparatele compacte Powershot Elph, decorate cu 88 de diamante albe de 2.22 carate, vor fi oferite ca premii cu ocazia evenimentului “Canon Center Court” ce va avea loc în octombrie, în paralel cu desfăşurarea turneului de tenis U.S. Open. Cei cinci norocoşi vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi probabil că înmânarea gadgeturilor exclusiviste va fi făcută chiar de Sharapova. Accesul la eveniment se face pe bază de invitaţie.

Producătorul numărul 1 de camere foto nu este la prima campanie de acest gen, în 2006 ei sărbătorind 10 ani de la apariţia modelelor din gama IXUS prin decorarea cu diamante a unui astfel de aparat . Iar astăzi, Canon aniversează atingerea impresionantei cifre de 100.000.000 camere vândute. Şi la mai mare, spunem noi!

Maria Sharapova

Urmărește Go4IT.ro pe Google News