Mio oferă noi camere video auto cu filmare în spatele vehiculului

23.08.2017
Mio oferă noi camere video auto cu filmare în spatele vehiculului

Dispozitivele se montează pe lunetă şi încep să filmeze încă de la pornirea motorului. Mio MiVue A20/A20+ funcţionează împreună cu o cameră video auto MiVue din seriile Drive (A20+), respectiv MiVue 7xx (A20), şi pot reda imaginile surprinse direct pe ecranul acestora.

Aceste accesorii se conectează la camera de bord principală şi înregistrează simultan cu aceasta, la rezoluţie Full HD în timpul deplasării cu autoturismul. Pentru a asigura obţinerea unor clipuri de bună calitate, dar care să nu ocupe rapid spaţiul de stocare al camerei principale, Mio MiVue A20/A20+ utilizează standardul de compresie H.264, capabil să reducă dimensiunea fişierelor video fără pierderi semnificative de calitate.

Cele două camere Mio MiVue dispun de senzori CMOS de 1/2,7” şi lentile cu diafragmă F2.0, realizate integral din sticlă şi prevăzute cu filtru infraroşu. Acestea oferă vizibilitate la 140°, suficient pentru a cuprinde întreaga regiune din spatele autoturismului.

Şoferii pot ajusta manual nivelul de luminozitate, permiţând inclusiv captarea detaliilor fine cum sunt inscripţiile de pe plăcuţele de înmatriculare.

MiVue A20/A20+ integrează un sistem de prindere pe bază de suport adeziv, care poate rămâne fixat pe luneta maşinii, fără ca dispozitivele să fie lăsate permanent în autovehicul. Camerele pot fi instalate cu uşurinţă şi în vehiculele de mari dimensiuni, fiind echipate cu un cablu de conexiune mini USB cu lungimea de 7 metri.

Accesoriul MiVue A20 este compatibil cu Mio MiVue 698 Dual şi dispozitivele din seriile 78X, respectiv 79X, respectiv A20+, destinată celor care au soluţiile de navigaţie din seria Mio MiVue Drive 50/55/60/65/65 Truck.

Camerele video auto MiVue A20/A20+ sunt disponibile în România la un preţ recomandat de 379 de lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult