Bogat vs tocilar: Cine reuşeşte să obţină numărul de telefon al acestei tinere?

În Rusia experimentele sociale sunt, uneori, dure. Să ne amintim, de pildă, de femeia care s-a uns cu ulei de motor pe corp pentru a câştiga un iPhone 5S.

Un alt experiment s-a viralizat în aceste zile. Un  tânăr deghizat în tocilar merge într-un parc şi încearcă să obţină de la o tânără atractivă numărul de telefon. Aceasta reacţionează urât şi îi aruncă chiar cubul Rubik pe ciment. Peste câteva minute acelaşi tânăr vine şi pozează într-un bărbat bogat. El reuşeşte să o convingă pe tânără să-i dea numărul în schimbul unei sume de bani. După ce îi cere telefonul pentru a-şi salva numărul, tânărul îi aruncă smartphone-ul la coşul de gunoi şi îi spune să folosească banii primiţi pentru a-şi cumpăra altul. „Asta da lecţie. Bine i-a facut!”, a scris cineva pe Facebook.


 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult